Voorrondes

Voorrondes: september t/m oktober 2018

Goed om te weten:

Publiciteit op school. Laat ons van tevoren weten, via je Skills coordinator, als je een voorronde gaat organiseren. Voor welke instelling, welke richting, op welke locatie, wanneer en hoeveel studenten er gaan meedoen. Wij helpen je met met de publiciteit ervan. Mailen kan naar: communicatie@skillsheroes.nl en laat ons direct weten wie jullie communicatie contactpersoon is.

Winnaars voorrondes doorgeven. Tot 1 november 2018 kunnen de Skills coordinatoren de winnaars van de voorrondes in het CRS zetten.

De procedure die geldt bij voorrondes is als volgt:

  • De voorrondes organiseer je op uw eigen school. Hier mogen per vakgebied zoveel studenten aan deelnemen als je wil. Het kan bijvoorbeeld klassikaal gedaan worden. Bij het organiseren van de voorrondes ondersteunen wij je graag als daar behoefte aan is.
  • Per opleiding kan er 1 (soms 2) voorronde-winnaar zijn. Bekijk het schema wedstrijdbepalingen om te zien hoeveel voorronde-winnaars er per opleiding mogen deelnemen.
  • WorldSkills Netherlands is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de wedstrijdopdrachten.
  • Voorronde-opdrachten kun je downloaden via het CRS. Nadat je jouw voorronde hebt aangemeld in het CRS kun je ook beoordelingsformulieren downloaden.
    Let op! Om volledig gebruik te kunnen maken van het CRS en haar functionaliteiten adviseren wij je gebruik te maken van Google Chrome. Indien je niet de beschikking hebt over Google Chrome kun je dat hier downloaden.

Wil je op de hoogte blijven van al het Skills Heroes nieuws? Meld je dan an voor onze nieuwsbrief. Stuur je naam en emailadres naar: communicatie@skillsheroes.nl.

Een overzicht van alle: