Inschrijven Skills Heroes 2019-2020

De inschrijving voor de 2019-2020 editie van de Skills Heroes vakwedstrijden is open! Je kunt jouw opleiding tot 15 april doorgeven aan de Skills coördinator bij jou op school! Lees hieronder stap voor stap hoe je je kunt aanmelden.

 

DE VAKWEDSTRIJDEN

Wil je dat jouw opleiding meedoet aan Skills Heroes 2019-2020? Je kunt jouw aanmelding doorgeven aan de Skills coördinator bij jou op school. De Skills coördinator kan de opleiding invoeren in het CRS. Bij voldoende aanmeldingen gaat de wedstrijd door! Ook bij nieuwe wedstrijden geldt: wanneer er voldoende aanmeldingen zijn vindt er een wedstrijd plaats.

INSCHRIJVEN IS MEEDOEN

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Uiterlijk 15 mei informeert WSNL over het wedstrijdaanbod en wedstrijdopzet. De wedstrijdopzet wordt bepaald aan de hand van het aantal ingeschreven scholen per wedstrijd.

PROMOTIEMATERIAAL BESCHIKBAAR

Op basis van een aantal goede voorbeelden vanuit de vorige edities is er voor deze editie promotiemateriaal ontwikkeld waar je gebruik van kunt maken.

Wil je Skills Heroes bij jouw opleiding onder de aandacht brengen en studenten kennis laten maken met Skills Heroes? Wij hebben op onze website voldoende promotiemateriaal waar je gebruik van kunt maken!

 

Bekijk de aftermovie Skills The Finals 2019