Nationale finale

Skills Heroes finales

Na voorrondes en kwalificatiewedstrijden volgen de (halve)finale wedstrijden. Deze finalewedstrijden zijn het slotstuk van de jaarlijkse Skills Heroes reeks. De Skills Heroes finalewedstrijden vinden plaats op verschillende locaties. 38 finales worden gestreden tijdens het jaarlijkse evenement Skills The Finals. De overige 18 finales zijn verdeeld over locaties van verschillende mbo-instellingen. Zie afbeelding hieronder.

Skills The Finals

De datum én locatie voor Skills The Finals 2019 zijn bekend! Opnieuw is RAI Amsterdam dé locatie waar het gratis te bezoeken 3-daagse beroepen-event met finales van Skills Heroes en Skills Talents van 20 t/m 22 maart 2019 gaat plaatsvinden. Let op: dit jaar vallen de finals op woensdag t/m vrijdag. WorldSkills Netherlands zal het event wederom organiseren in samenwerking met partnerscholen.

Skills Heroes finales op mbo-scholen.

LOB-programma
Tijdens Skills The Finals draait het niet alleen om de finales van de vakwedstrijden. Kom met je po-, vo- én mbo-klassen naar Skills The Finals en laat je leerlingen en studenten zich oriënteren op en voorlichten over beroepen, studiemogelijkheden en vakwedstrijden. Dus plan het bezoek alvast in en zet dit NK voor beroepen én het LOB-programma direct in je onderwijskalender voor het schooljaar 2018-2019! Houd onze website goed in de gaten voor updates. Mocht je meer willen weten ga dan naar de website van WorldSkills Netherlands.

Een overzicht van alle: