Skills The Finals is hét evenement als het gaat om vakwedstrijden in het vmbo en mbo. Maandenlang hebben duizenden leerlingen en studenten meegedaan aan voorrondes, provinciale kampioenschappen (vmbo) en kwalificatiewedstrijden (mbo), om uiteindelijk een van de honderden finalisten te zijn die van 15 tot en met 17 maart strijden om de titel van beste vakman/vakvrouw/vakteam in zijn of haar vakgebied.

Gedurende drie dagen staat Overijssel in het teken van de Nationale Kampioenschappen. In totaal worden er 62 Skills Heroes (mbo) finales georganiseerd verdeeld over zes verschillende locaties en 10 Skills Talents (vmbo) finales op één locatie.
Bekijk welke finales er georganiseerd worden op welke locaties.

Het leuke van Skills The Finals is dat iedereen daar bij aanwezig mag zijn! Kom je alleen om even te kijken? Of neem je jouw leerlingen/studenten mee, zodat ze mee kunnen doen aan het gratis LOB-programma, alles is mogelijk!

Vanaf deze week staat onze event-website online. Inschrijven voor het evenement is vanaf vandaag mogelijk! Klik hier en meld u aan!