SKILLS SWAP

In Skills Swap strijden in elke video twee studenten tegen elkaar. Alleen doen ze dit niet in hun eigen vakgebied maar ze ruilen voor één dag van skill om vervolgens door een vakjury beoordeeld te worden. Elke video speelt zich af op een school. Denk je nu, hier moet mijn opleiding aan meedoen! Of, ik weet een student die deze uitdaging aan wil gaan! Geef je dan op voor Skills Swap!

Een paar voordelen op een rij:

Promotie voor de school, wedstrijden, vakmanschap en het beroepsonderwijs. De video’s zijn een en al positief en spreken de jongeren aan.
Ontwikkeling: Studenten worden uitgedaagd en geprikkeld om uit hun comfort zone te stappen en het beste uit zichzelf te halen.
Positieve energie en organisatiecultuur: Het enthousiasme van deelnemers en docenten aan Skills Swap draagt bij aan een positieve energie en cultuur in de eigen school. Docenten ervaren het ook als prettig om eens in aanraking te komen met de andere plekken in de school en het ontmoeten van collega’s.
Beroepsoriëntatie: Jongeren die nog een keuze moeten maken, krijgen een goed beeld van hoe een school er van binnen uitziet en wat een vak inhoudt. De video kan ook goed gebruikt worden tijdens een open dag.

 

Bekijk aflevering 1:

Meer informatie of aanmelden?