Kampioen worden in je vak?

Doe mee aan vakwedstrijden voor mbo’ers!

Wil jij ook Nederlands kampioen worden?

Doe mee met het NK beroepen voor mbo’ers! Vraag naar Skills Heroes bij je docent en wie weet word jij Nederlands kampioen in jouw vakgebied. Je maakt dan ook nog eens kans om mee te doen aan het WK voor beroepen, waar je de strijd aangaat tegen andere jonge vakmensen vanuit heel wereld.

Benieuwd wat andere deelnemers zeggen over hun deelname aan Skills Heroes? ?

Wat is Skills Heroes?

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor studenten van het mbo. Leer jij bijvoorbeeld om timmerman, kok, verpleger, lasser of webdesigner te worden? Dan kun je meedoen en scoren met jouw skills. Wie weet word je wel Nederlands kampioen in jouw vakgebied!

Benieuwd welk beroep het beste bij jou past? Doe de beroepentest!

Blijf op de hoogte!

Volg WorldSkills Netherlands via Facebook, YouTube en Instagram voor nieuws rondom Skills Heroes en toffe The Power Of Skills video’s met Kaj Gorgels!

The Power Of Skills

                

Veelgestelde vragen

Wat is Skills Heroes?
Skills Heroes zijn landelijke vakwedstrijden voor jongeren van het mbo. Ben jij student en leer je bijvoorbeeld om timmerman, directiesecretaresse, lasser of webdesigner te worden? Dan kun je meedoen aan onze vakwedstrijden. Kijk snel of jouw school ook meedoet!
Wat zijn vakwedstrijden?
Bij vakwedstrijden ga je de competitie aan met studenten op jouw school en van andere scholen, binnen jouw eigen vakgebied. Je krijgt uitdagende opdrachten die binnen een bepaalde tijd af moeten. Skills Heroes bestaat uit 3 etappes: een voorronde op je school, een kwalificatiewedstrijd en de nationale finale. Win je de finale? Dan ben je Nederlands kampioen binnen jouw beroep!
Voor welke beroepen zijn er wedstrijden?
Skills Heroes organiseert vakwedstrijden voor tientallen beroepen: van verpleger tot kok en van straatmaker tot mechatronicus. Kijk snel of jouw school meedoet met een vakwedstrijd in jouw beroep!
Waarom zou ik meedoen aan Skills Heroes?
  • Je verruilt het klaslokaal voor een spannend wedstrijdparcours;
  • Je verlegt je eigen grenzen;
  • Je verbetert je eigen vaardigheden;
  • Skills Heroes staat supergoed op je CV; je krijgt sneller een stageplek of baan;
  • Je kunt Nederlands kampioen worden!
Hoe kan ik meedoen aan Skills Heroes?
Kijk snel of jouw school meedoet met een vakwedstrijd in jouw beroep! Als je school meedoet in jouw vakrichting, neem dan contact op met je docent. Als je docent niet bekend is met Skills Heroes kan hij/zij contact opnemen met de Skills Coordinator op jouw school voor meer informatie.
Hoe oud moet ik zijn om mee te mogen doen?
Er is geen leeftijdsgrens gebonden aan deelname aan de vakwedstrijden. Voor internationale deelname aan EuroSkills en WorldSkills gelden er lagere leeftijdsgrenzen (ES 25 jaar & WS 22 jaar op het moment van deelname aan een internationale wedstrijd) en moet je de Nederlandse nationaliteit bezitten.
Bij wie kan ik terecht met andere vragen over Skills Heroes?
Vragen zijn altijd welkom. Je kunt ze mailen naar: info@skillsheroes.nl.
[tagboard id=”SkillsHeroes/230842″ postlimit=”10″ mobilelimit=”5″]