De editie 2018-2019 is nog in volle gang! Toch nodigen wij je nu alvast uit voor de volgende editie van Skills Heroes vakwedstrijden 2019-2020. Vanaf vandaag is de inschrijving geopend en kun je je inschrijven! Lees hieronder stap voor stap wat inschrijven inhoudt en welke stappen je volgt. 

De vakwedstrijden

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de wedstrijden 2019-2020 (eerste selectie is gebaseerd op o.a. aantallen, afmeldingen, organiseerbaarheid, branche/sponsorbetrokkenheid). Heb je daarnaast ook vanuit de docenten een aanvraag gekregen voor een nieuwe wedstrijd? In het CRS bestaat de mogelijkheid om een nieuwe wedstrijd aan te vragen. Lees goed de criteria door. Welke wedstrijden er uiteindelijk ontwikkeld worden voor editie 2019-2020 wordt vóór 15 mei door WorldSkills Netherlands bepaald.

·         Criteria algemeen vakwedstrijden

·         Criteria nieuwe vakwedstrijden

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uitgegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Uiterlijk 15 mei informeert WSNL over het wedstrijdaanbod en wedstrijdopzet. De wedstrijdopzet wordt bepaald aan de hand van het aantal ingeschreven scholen per wedstrijd en de organiseerbaarheid, dit op basis van ervaringen van de afgelopen jaren.